×
Home Over D.A.S D.A.S door de jaren heen Agenda Buitenlandse Reis Contact Word lid Partners
menu

Over D.A.S.

De naam verklapt het al; Deventer Archeologie Studievereniging (D.A.S.) is de officiële studievereniging van de hbo-bachelor Archeologie. Deze studie is gevestigd in Deventer. Hier zijn wij actief sinds februari 2013.

Opgericht door en voor studenten hebben wij de visie om iedere Saxion Archeologie student de mogelijkheid te bieden om meer uit hun studietijd te halen dan alleen een diploma. Dit doen we door enerzijds een bijdrage te leveren aan het onderwijs en aan de andere kant organiseren we de leukste activiteiten (zowel binnen en buiten het archeologisch werkveld).

Wij richten ons op het verbreden van de studie-ervaring. Dit is dan ook een groot verschil tussen een studie- en een studentenvereniging. (Én natuurlijk dat wij geen ongemakkelijke ontgroeningsrituelen of tradities hebben!)

Als vereniging bieden wij gezelligheid, ondersteuning en ontspanning aan, maar ook veel ontwikkelingsmogelijkheden. Naast korting of gratis toegang op onze activiteiten is er voor ieder D.A.S.-lid de ruimte om zichzelf te ontwikkelen tot een goede organisator. Dit kan als commissie- of bestuurslid. De commissies bestaan uit onze actieve leden. Ze worden gecoördineerd door de bestuursleden. Samen vormen zij het hartje van D.A.S..

Je bent altijd welkom om een praatje te maken met het bestuur. Kom een keer langs voor een gratis kop koffie, thee of chocolademelk in ons kantoortje. Ons hok is gevestigd in de academie Business, Building & Technology (BBT) op de D4-vleugel.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via onze sociale mediaplatformen en emailadres.

Onze bestuursleden

Voorzitter
Vicevoorzitter
Secretaris
Penningmeester
Algemeen Bestuurslid
Algemeen Bestuurslid
Eerstejaars ambassadeur